Maxi småkaker

Disse er flotte og dekorative til jul.

ca. 8 stykker

Middels 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Maxi småkaker

Deig:

200 g hvetemel
1 pakke Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
0,25 ts Dr. Oetker Bakepulver
125 g sukker
2 ts revet sitronskall
125 g smør , kaldt i terninger
1 eggehvite str. M/L

Dekorasjon:

Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Hvit Pynteglasur
Dr. Oetker Super Hero
Dr. Oetker Minipearls

preparation

Tilberedning

1

Deig

Bland hvetemel, mandler, bakepulver, sukker og revet sitronskall sammen i en bolle. Smuldre smørret i melblandingen til konsistensen blir som rasp og samle deigen raskt med eggehviten.

Pakk inn deigen i plast , trykk den flat og legg den kjøleskapet i ca. 1 time.

2

Sett stekeovnen på 200 °C varmluft.

3

Del deigen i 8 biter. Trill bitene til kuler og trykk de flate til de får en diameter på ca. 10 cm. Legg de på en stekeplate med bakepapir. Stek småkakene i 8-10 minutter og avkjøl på en bakerist.

4

Dekorasjon

Pynt med pynteglasur, dekorskrift og strøssel.

Tips

Gled èn du er glad i med Maxi småkaker. Disse egner godt til en personlig gave. Vær kreativ og pakk småkakene pent inn i cellofan og sett på et til- og fra- kort

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei