Peanutpakker

Søt konfekt til den søte juletid.

ca. 30 - 35 stykker

Enkel 100 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Peanutpakker

Peanutpakker:

200 g lys sjokolade
0,5 dl fløte
50 g peanøttsmør
100 g usaltede peanøtter
100 g mørk sjokolade
Dr. Oetker Dekorskrift

preparation

Tilberedning

1

Peanutpakker

Hakk lys sjokolade, og smelt over vannbad eller i mikrobølgeovn. Rør inn fløte og peanøttsmør, og tilsett peanøtter. Ha blandingen over i en liten form (12x18cm), og avkjøl i kjøleskap.

2

Vend peanøttblandingen ut av formen, og skjær den i små firkanter. Hakk den mørke sjokoladen i små biter, og smelt over vannbad eller i mikrobølgeovn. Vend peanøttbitene i sjokoladen, og sett til avkjøling på et bakepapir.

3

Tegn gavebånd omkring de små konfektbitene med dekorskrift i ulike farger når sjokoladen er stivnet. Oppbevar peanøttpakkene i kjøleskap i en tett beholder.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei