Flag

Sjokolade- og marsipankuler

25 - 30 stykker
Middels
40 minutter
Søte godbiter, oppskriften gir 25-30 stk. Hviletid 1 time
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Sjokolade-marsipanen kan også smakes til med konjakk, appelsin- eller kakaolikør.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
100 gDr. Oetker Hakkede Mandler (2 poser)
75 gmelis
1 ssDr. Oetker Bakekakao
1 tsvaniljeessens
150 gsmeltet, mørk sjokolade
50 gmykt smør
Pynt
Dr. Oetker Chokodekor

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (2 poser)
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Chokodekor

Tilberedning

Finhakk mandler i en foodprocessor, og bland i melis og kakao. Tilsett vaniljeessens, smeltet sjokolade og smør. Miks til alt er godt blandet, og sett i kjøleskapet i 1 time.


Form massen til kuler og trill dem i sjokoladestrøssel. Oppbevar kulene kjølig.

Oppskriftstips

  • Sjokolade-marsipanen kan også smakes til med konjakk, appelsin- eller kakaolikør.