
Sjokolade- og marsipankuler
25 - 30 stykker
Middels
40 minutter
Søte godbiter, oppskriften gir 25-30 stk. Hviletid 1 time
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
75 g
melis
1 ss
1 ts
vaniljeessens
150 g
smeltet, mørk sjokolade
50 g
mykt smør
Se produkter
Tilberedelse :
40 minutter
Tilberedning
Finhakk mandler i en foodprocessor, og bland i melis og kakao. Tilsett vaniljeessens, smeltet sjokolade og smør. Miks til alt er godt blandet, og sett i kjøleskapet i 1 time.
Form massen til kuler og trill dem i sjokoladestrøssel. Oppbevar kulene kjølig.
Oppskriftstips
Sjokolade-marsipanen kan også smakes til med konjakk, appelsin- eller kakaolikør.
Tips
Tips: Sjokolade-marsipanen kan også smakes til med konjakk, appelsin- eller kakaolikør.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Marsipan med kaffekaramell![]()

60 MinMiddels
Marsipan med kaffekaramell
60 MinMiddels
Marsipan med kaffekaramell
Påskekonfekt![]()

40 MinMiddels
Påskekonfekt
40 MinMiddels
Påskekonfekt
Gelégodt![]()

40 MinMiddels
Gelégodt
40 MinMiddels
Gelégodt
Ristede kakaonøtter![]()

60 MinMiddels
Ristede kakaonøtter
60 MinMiddels
Ristede kakaonøtter
Polkagrismarengs uten egg![]()

140 MinMiddels
Polkagrismarengs uten egg
140 MinMiddels
Polkagrismarengs uten egg
Sjokoladefudge![]()

40 MinMiddels
Sjokoladefudge
40 MinMiddels
Sjokoladefudge
Nougatfirkanter med mandler![]()

60 MinMiddels
Nougatfirkanter med mandler
60 MinMiddels
Nougatfirkanter med mandler
Følg Dr. Oetker på sosiale medier