Pink Ruby Donuts

La deg friste av disse lekre donutene trukket med ruby sjokolade

ca. 9 - 10 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Pink Ruby Donuts

Deig:

180 ml melk (lunken)
1,5 ts tørrgjær
ca. 25 g brunt sukker
24 g Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
300 g hvetemel
1 egg
25 g mykt smør
ca. 50 g smeltet smør (til pensling etter heving)

Sjokoladetrekk og dekorasjon:

2 poser Dr. Oetker Bakesjokolade Ruby
Dr. Oetker Mandelflak
pistasjnøtter (hakket)
litt puffet quinoa

preparation

Tilberedning

1

Deig

Ha alle ingrediensene til deigen (utenom det smeltede smøret) i en bolle og elt det i en kjøkkenmaskin eller for hånd i ca. 5-10 minutter til det er blitt en glatt og elastisk deig. La deigen heve på et lunt sted i ca. 45 minutter.

Elt deigen godt igjen og kjevle den ut til en ca. 1-2 cm tykk leiv på en lett melet arbeidsflate. Stikk ut sirkler/donuts med en rund kutter og stikk ut et mindre hull på hver sirkel med en mindre kutter.

Legg de ferdige donutene i en donutform som er rikelig smurt med smør. La donutene heve i ytterligere 30 minutter til de har hevet betydelig.

Forvarm stekeovnen.

Over-/undervarme 180 °C

Varmluft 160 °C

Når donutene har hevet ferdig pensles de med smeltet smør og stekes i den forvarmede ovnen i ca. 12-15 minutter til de er gyllenbrune.

Plassering: Midt i ovnen

Steketid: ca. 12 - 15 Minutter

2

Sjokoladetrekk og dekorasjon

Sjokoladen til glasuren kan smeltes i mikrobølgeovn eller over vannbad.

I mikrobølgeovn: Ha Ruby Drops i en bolle og smelt de ved lav effekt (maks. 160 watt) i korte intervaller. Ta sjokoladen ut av mikrobølgeovnen hvert 15/20 sekund og rør godt slik at temperaturen (ca. 30 ° C) holder seg jevnt fordelt. Når sjokoladen er nesten helt smeltet (små biter skal fortsatt være synlige), må den ikke varmes mer. Fortsett å røre til resten av sjokoladen er smeltet.

I vannbad: Smelt Ruby Drops over et vannbad som ikke er for varmt (ca. 30 ° C). Når sjokoladen er nesten helt smeltet (små biter skal fortsatt være synlige), må den ikke varmes mer. Ta bollen av varmen og rør til all sjokoladen er smeltet.

Dypp de avkjølte donutene i den smeltede sjokoladen og dekorer med med hakkede pistasjnøtter, skivede mandler og poppet quinoa.

Tips

Donutene kan også stekes på et stekebrett med bakepapir, de må ikke stekes i donutform.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei