Flag

Scones med mascarpone og marinerte jordbær

ca. 12 stykker
Middels
40 minutter
Klassiske scones med ekstra godt tilbehør.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Scones
5 dlhvetemel
2 sssukker
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2 tsDr. Oetker Bakepulver
75 gsmør
1egg
1 dlkefir
Vaniljekrem
100 gmascarpone
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Marinerte jordbær
500 gjordbær
3 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2 ssappelsinjuice

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Scones

Bland hvetemel, sukker, vanilje og bakepulver. Smuldre i smøret, og tilsett egg og kefir.


Rull ut deigen så den har en tykkelse på 1½-2 cm. Stikk ut 12 små scones med et glass eller en form, og legg dem på en stekeplate.


Stek sconesene midt i ovnen i ca. 10 min. på 220 grader.

2

Vaniljekrem

Rør sammen mascarpone og vaniljesukker.

3

Marinerte jordbær

Skjær jordbærene i skiver, og vend dem i sukker. Drypp med litt appelsinjuice.


Server sconesene varme med vaniljekrem og jordbær en deilig sommerdag.