Sjokoladelangpannekake med kakao

En superenkel og supergod sjokoladekake i langpanne. Oppskriften er laget av Kristine Ilstad fra bloggen "Det søte liv", www.detsoteliv.no"

ca. 24 porsjoner

Middels 45 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladelangpannekake med kakao

Ingredienser:

175 g smør
6,5 dl kefir eller kulturmelk
350 g sukker
2 ts Dr. Oetker Natron
500 g hvetemel
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
4 ss Dr. Oetker Bakekakao

Glasur:

75 g smør
1 ts pulverkaffe
4 ss kokende vann
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 ss Dr. Oetker Bakekakao
400 g melis

Dekor:

1 pose Dr. Oetker Geléhjerter

preparation

Tilberedning

Oppskriften er laget av Kristine Ilstad fra bloggen "Det søte liv", www.detsoteliv.no

1

Tilberedning

Smelt og avkjøl smøret. Ha surmelken i en stor bakebolle, og rør i sukker og natron. Sikt sammen mel, vaniljesukker og kakaopulver og rør dette i vekselsvis med avkjølt smør.

2

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca. 20 minutter (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt før du tar den ut av ovnen). Avkjøl kaken i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret.

3

Smelt smøret til glasuren i en liten kjele. Løs opp pulverkaffe i kokende vann og ha i. Bland så i vaniljesukker og kakao og rør til alt er godt blandet. Tilsett til slutt melis og rør til glasuren er glatt og blank. Avkjøl til glasuren har passe smørekonsistens.

4

Bre glasuren over kaken med en smørekniv. Del kaken i biter og pynt med gelehjerter.

Tips

Kaken er holdbar i kjøleskapet og er også kjempefin å fryse.

Næringsinnhold for oppskriften Sjokoladelangpannekake med kakao

Pr. 100g Per 100 g / ml
Energy 0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
Fat 0.00 g 0.00 g
Carbohydrate 0.00 g 0.00 g
Protein 0.00 g 0.00 g
Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei