Sett stekeovnen på 190 °C over- og undervarme.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker med en håndmikser til blandingen er lys og luftig. Tilsett eggene ett om gangen og pisk grundig etter hvert egg.
Bland mel, bakepulver, salt og Nesquik® sammen i en annen bolle. Sikt det i den piskede blandingen, tilsett melk og rør røren sammen.
Fordel røren i en smurt og meldrysset langpanne(20 x 30 cm) eller en langpanne kledd med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen i 40-45 minutter. Kjenn etter med en bakepinne om kaken er stekt ferdig. Det skal ikke være noe kakebunn på bakepinnen. La kaken bli helt avkjølt før glasuren legges på.
Bland smør, melis og Nesquik® godt sammen i en bolle. Rør litt og litt melk i blandingen til glasuren får samme konsistens som romtemperert smør. Bruk gjerne en spatula til å fordele glasuren jevnt over den avkjølte kaken.
Dryss strøssel utover kaken.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker