Sjokoladeruter
1 stor langpanne
Enkel
Festlig dekorert med kakaoroser.
Ingredienser
Slik gjør du
Kakedeig
6
egg
8 dl
sukker
13 dl
hvetemel
6 ss
5 dl
melk
400 g
smeltet smør
Tilberedelse :
60 minutter
1
Sjokoladekake
Visp egg og sukker sammen til en luftig eggedosis. Smelt smøret og ha i melken. Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og kakao. Ha melblandingen og melkeblandingen vekselvis i eggedosisen. Rør lett, slik at ikke luften går ut av blandingen.
2
Kle en langpanne med bakepapir, eller smør langpannen godt. Hell kakerøren over i langpannen, og fordel den jevnt utover. Kaken skal stekes på midterste rille på 200°C, i ca. 40 min. La kaken avkjøles før pynting.
3
Glasur og pynt
Smelt sjokoladen og ha i fløte, smør og glukose. Hell over kaken, og bre glasuren utover. Del kaken i ruter, og dekorer med kakaoroser, myke sølvperler og silverstrøssel.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER