Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Toscakake

En god klassiker.

om 16 kakestykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Toscakake

Ingredienser:

100 g smør
2 egg
1,5 dl sukker
2 dl hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,5 dl melk
5 dråper mandelaroma om ønskelig

Topping:

100 g smør
1 dl sukker
2 ss hvetemel
2 ss melk
2 pakker Dr. Oetker Mandelflak (100 gram)

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Smør og strø en springform, ca. 24 cm. Smelt smøret og la det  avkjøle.

2

Visp egg og sukker luftig. Tilsett melk og smør om hverande og eventuelt mandeldråper.

3

Hell deigen i formen og stek på nederste rille på 175 °C i 25 minutter.

4

Mens kaken steker lages toppingen. Bland ingrediensene i en kjele, gjerne tykkbunnet. Varm massen forsiktig under omrøring til blandingen tykner. Fordel toppingen over kaken.

5

Sett kaken i midten av ovnen og stek i 15 minutter til, slik at toppingen får litt farge.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.