Valnøttbrownie

Med glasur med både kesam og crème fraîche

ca. 24 stykker

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Valnøttbrownie

Kakedeig:

200 g mørk sjokolade
50 g smør
2 egg
2,5 dl sukker
1 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1,5 dl hvetemel
0,25 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g valnøtter

Glasur:

250 g kesam
0,5 dl crème fraîche
0,75 dl Dr. Oetker Bakekakao
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
100 g mørk sjokolade

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Bryt sjokoladen i biter og smelt den over vannbad eller i mikrobølgeovn. Tilsett smøret og rør godt.

2

Visp egg, sukker og vaniljesukker luftig og hvitt. Bland i sjokoladen. Bland mel, bakepulver og valnøtter og vend det inn i røren. Rør forsiktig til røren er jevn.

3

Smør og strø en liten form, ca. 20*25 cm. Hell røren i formen og stek på 175 °C i 20- 25 minutter. Kaken skal være litt seig i midten. La kaken avkjøles før glasuren smøres på.

4

Glasur

Bland kesam, crème fraîche, kakao og vaniljesukker til en glatt røre. Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikrobølgeovn. Bland i sjokoladen under kraftig røring. Smør glasuren over kaken og del den i firkanter.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei