Glutenfri, vegansk sjokoladekake
8 stykker
Middels
Kake som kan spises av de fleste
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
0,5 dl
2 dl
glutenfri melblanding (rismel kan også brukes, gir en mer kompakt kake)
100 g
mandelmel
1 ss
arrowroot
1,75 dl
sukker
0,5 ts
salt
2 dl
matolje , solsikke
175 g
tofu
Tilberedelse :
60 minutter
1
Tilberedning
Sett stekovnen på 180 °C over- og undervarme.
Smør og strø en 18 cm springform.
2
Bland alle de tørre ingrediensene i en skål. Legg tofuen i en mikser sammen med olje og vaniljestang og rør til det er en glatt masse.
3
Bland tofuen med de tørre ingrediensene og hell røren i springformen. Stek i 45- 50 minutter, kjenn med en bakepinne om kaken er ferdig.
4
La kaken avkjøle. Dekorer med siktet kakaopulver og frøene fra et granateple.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER