Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Vaniljetrøffel

Konfekt til den søte juletid.

20 - 25 stykker

Middels 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Vaniljetrøffel

Trøffelmasse:

0,75 dl fløte
200 g lys sjokolade
1 ss smør
2 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
50 g melis
1 ss Dr. Oetker Bakekakao etter ønske

preparation

Tilberedning

1

Trøffelmasse

Hakk sjokoladen. Varm fløte og sjokolade forsiktig opp under omrøring i en tykkbunnet gryte, til sjokoladen er helt smeltet. Rør inn smør, vaniljesukker, melis og evt. kakao, og rør til en jevn masse. Sett trøffelmassen i kjøleskap over natten.

2

Form massen til små kuler, og rull dem i litt melis. Oppbevares kjølig i kakeboks.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.