Pizzagjær

Til pizzadeig uten heving!

Hvem elsker vel ikke en sprø, hjemmelaget pizza til middag? Men i en travel hverdag, hvor maten må raskt på bordet, kan det være vanskelig å planlegge og å finne tid til å la en deig heve i flere timer. Dr. Oetker Pizzagjær er din enkle løsning på problemet! Les mer om hvordan produktet anvendes, og la deg inspirere av fristende oppskrifter.

Dr. Oetker Pizzagjær

Med Dr. Oetker Pizzagjær kan du raskt og enkelt lage hjemmelaget pizza. Pizzagjær består av tørrgjær tilsatt bakepulver, og dermed blir det mulig å kutte hevetiden før deigen kjevles ut. 

Pizzagjær er ikke bare egnet til å lage pizza i en fei, men er like god til fylte horn, pizzasnurrer - eller hvorfor ikke lage noen raske kanelboller? 

1 pakke Pizzagjær passer til ca. 500 g mel, og tilsettes sammen med melet.
 

Oppskrifter med Pizzagjær

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei