Sett stekeovnen på 180 °C varmluft.
Bland innholdet i en pose Pizzagjær, hvetemel, sukker og salt godt sammen. Tilsett olje og tilsett litt vann av gangen, det er ikke sikkert man trenger å tilsette alt vannet. Elt ingrediensene raskt sammen til en bløt, smidig og sammenhengende deig.
Del deigen i tre like store biter. Rull hver bit til en kule og kjevle den ut til en sirkel med ca. 28 cm i diameter. Dryss bordet med mel så deigen ikke setter seg fast. Del opp deigen slik at det blir 8 trekanter, til sammen blir det 24 trekanter når alle tre deigbitene er delt opp. Legg en pølse ytterst på hver trekant og rull sammen til et horn.
Fordel pølsehornene på to stekeplater med bakepapir. Pensle med egg.
Stek hornene i ca. 14-16 minutter, til de er gjennomstekte.
Steketid: ca. 14 - 16 Minutter
Dryss evt. hornene med sesamfrø eller oregano når de er penslet med egg.
OPPSKRIFTER
Boller og brød
Boller og brød
Boller og brød