Flag

Rask og enkel pizza

2 stykker
Enkel
35 minutter
Hjemmelaget pizzadeig som ikke skal heve! Ja, det stemmer. Prøv denne gode og raske oppskriften på pizza, så er middagen klar i en fei.
Hjemmelaget pizza smaker alltid godt, og det er enkelt å tilpasse så alle får noe de liker. Denne oppskriften med Dr. Oetker Pizzagjær trenger ikke heve, så middagen blir fort ferdig. Oppskriften gir to store pizzaer, men oppskriften kan også brukes til pizzasnurrer og pølsehorn til matpakken.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Pizzadeig uten heving
1 poseDr. Oetker Pizzagjær
500 ghvetemel
1 tssukker
1 tssalt
3 ssnøytral olje
2,5 - 3 dlkaldt vann
Topping
tomatsaus
fersk mozzarella ost eller revet ost
topping etter ønske f. eks. chorizo, ruccola og tomat eller potetskiver, rødløk, oliven og rosmarin

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Pizzagjær
1

Pizzadeig uten heving

Sett stekeovnen på 220 °C varmluft.

Bland innholdet av en pose pizzagjær, hvetemel, sukker og salt godt sammen. Tilsett olje og så litt og litt vann av gangen. Det er ikke sikkert det er behov for alt vannet. Kna deigen raskt sammen til en myk og smidig deig som henger sammen.

2

Topping og steking

Picture - Hurtig og nem pizza web step

Del deigen i to og kjevle eller klem ut hver porsjon på et meldrysset bord til bunnen er 2-3 mm. Legg hver bunn på en stekeplate, og fordel tomatsaus og fyll utover bunnene.

Stek pizzaene i ca. 12-14 minutter, til de er gjennomstekte. 

Topp eventuelt med frisk ruccola og tomater i tynne skiver.

Steketid: ca. 12 - 14 Minutter


Tips

Deigen kan også brukes til å lage minipizzaer, pizzasnurrer og pølsehorn.