Sett stekeovnen på 220 °C varmluft.
Bland innholdet av en pose pizzagjær, hvetemel, sukker og salt godt sammen. Tilsett olje og så litt og litt vann av gangen. Det er ikke sikkert det er behov for alt vannet. Kna deigen raskt sammen til en myk og smidig deig som henger sammen.
Del deigen i 6 biter og trill de til boller. Kjevle eller strekk hver bit ut på et meldrysset bord til en rund bunn. Legg bunnene over på stekeplater med bakepapir og topp med tomatsaus og revet ost.
Lag ansikter med resten av toppingen, bruk f. eks. pepperoni og oliven som øyne, skinkestrimler som hår, cocktailpølser som nese og paprika til munnen.
Stek pizzaene i ca. 12 minutter, til de er gjennomstekte.
Steketid: ca. 12 Minutter
Pizzaene kan lages større og mindre, husk å justere steketiden deretter.
Minipizzaene kan fryses, så har du en enkel lunsj på lur.
OPPSKRIFTER
Boller og brød
Boller og brød
Boller og brød