Base for Buttercream

Smørkrem er perfekt til kaker og sikrer en jevn overflate f.eks. som underlag til marsipan- eller fondantlokk. Smørkrem kan også fungere som topping på cupcakes eller som mellomlag i kaker.

Dr. Oetker Base for Buttercream kan brukes til å lage smørkrem, kremosttopping og glasur med vaniljesmak:

Til smørkrem: Tilsett 200–250 g romtemperert smør og pisk med håndmikser i 4 min. Ha kremen over i en sprøytepose og dekorer 12 store cupcakes eller en stor kake.

Til kremosttopping: Tilsett 150 g kald kremost + 100 g romtemperert smør og pisk med håndmikser i 4 min. Ha kremen over i en sprøytepose og dekorer 12 store cupcakes eller en stor kake.

Til glasur: Tilsett ½ dl kaldt vann og rør til glasuren blir jevn, hell glasuren over kaken - det er nok til en rund kake med en diameter på ca. ø 24 cm.

TIPS: Sett farge på smørkremen med Dr. Oetker Concentrated Colours. 

Allergener

Allergener i dette produktet:

Skummet melk

Næringsinnhold for Base for Buttercream

Pr. 100g
Energi 1 688 kJ
397 kcal
Fett 0 g
Herav mettet fett 0 g
Karbohydrater 98 g
Sukker 92 g
Protein 0,7 g
Salt 0,06 g

Mer informasjon om produktet

Mengde : 230 g

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei