Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Dr. Oetker Natron

Natron brukes som hevemiddel og er syrenøytraliserende.Natron består av natriumbikarbonat som også inngår i vanlig bakepulver. Forskjellen mellom natron og bakepulver er at syre-delen mangler i natron. Natron brukes derfor oftest når man baker med syrlige ingredienser, som bringebær, surmelk ol. Om man ikke har noe tilsetning av syre, dannes det kun noe kulldioxid (dvs. at kaken blir luftig), men ikke like mye som når man kombinerer natron med syrlige ingredienser.

Om man bruker natron i stedet for bakepulver i en vanlig kake, så finnes det en risiko for en grønngråaktig misfarging av kaken.

Natron kan erstattes med bakepulver, ½ ts natron = 1 ts bakepulver.

Dr. Oetker Natron kommer på boks á 100g.

 

 

Ingredienser Dr. Oetker Natron

Natriumhydrogenkarbonat (E500ii).

Allergener

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Næringsinnhold for Dr. Oetker Natron

Per 100g pakningsinnhold
Energi 0kJ
0kcal
Fett 0.00g
herav mettet fett 0.00g
Karbohydrater 0.00g
Sukker 0.00g
Protein 0.00g
Salt 67.50g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 0g