Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Dr. Oetker Gelatinpulver

Gelatin i pulverform for bruk i matlaging, desserter, kokosboller mm. _x000D_

Dosering: 1 ts gelatinpulver tilsvarer 2 gelatinblader og holder til ca. 1 dl væske.

Tilberedning med gelatinpulver:
La alltid gelatinpulveret svelle først i kaldt vann noen minutter (ca. 1 ss vann per ts gelatinpulver).Ved kalde retter lar man gelatinpulveret svelle i en kopp. Sett deretter koppen i varmt vann så gelatinet smelter. Rør så det avkjølte gelatinet i den kalde retten.

Man kan også smelte gelatin i mikrobølgeovn, ca. 30-60 sek. på middels effekt. Tiden varierer avhengig av mikroens effekt, og mengden gelatin som skal smeltes.

Ved varme retter tilsetter man det svellede gelatinet rett i den varme retten og rører om.

Det tar ca. 4 timer før gelatinen stivner helt.

 

 

Ingredienser Dr. Oetker Gelatinpulver

Gelatinpulver av animalsk opprinnelse (svin).

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intoleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Næringsinnhold for Dr. Oetker Gelatinpulver

Per 100g pakningsinnhold
Energi 1522kJ
358kcal
Fett 0.00g
herav mettet fett 0.00g
Karbohydrater 0.50g
Sukker 0.50g
Protein 86.00g
Salt 0.38g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 0