Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Dr. Oetker Gelatinpulver

Gelatin i pulverform for bruk i matlaging, desserter, kokosboller mm. _x000D_

Dosering: 1 ts gelatinpulver tilsvarer 2 gelatinblader og holder til ca. 1 dl væske.

Tilberedning med gelatinpulver:
La alltid gelatinpulveret svelle først i kaldt vann noen minutter (ca. 1 ss vann per ts gelatinpulver).Ved kalde retter lar man gelatinpulveret svelle i en kopp. Sett deretter koppen i varmt vann så gelatinet smelter. Rør så det avkjølte gelatinet i den kalde retten.

Man kan også smelte gelatin i mikrobølgeovn, ca. 30-60 sek. på middels effekt. Tiden varierer avhengig av mikroens effekt, og mengden gelatin som skal smeltes.

Ved varme retter tilsetter man det svellede gelatinet rett i den varme retten og rører om.

Det tar ca. 4 timer før gelatinen stivner helt.

 

 

Ingredienser Dr. Oetker Gelatinpulver

Gelatinpulver av animalsk opprinnelse (svin).

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intoleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Næringsinnhold for Dr. Oetker Gelatinpulver

Pr. 100g
Energi 1 522 kJ
358 kcal
Fett 0 g
Herav mettet fett 0 g
Karbohydrater 0,5 g
Sukker 0,5 g
Protein 86 g
Salt 0,38 g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 0