Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Baking Powder

Dr. Oetker Gelatinpulver

Gelatin i pulverform for bruk i matlaging, desserter, kokosboller mm. _x000D_

Dosering: 1 ts gelatinpulver tilsvarer 2 gelatinblader og holder til ca. 1 dl væske.

Tilberedning med gelatinpulver:
La alltid gelatinpulveret svelle først i kaldt vann noen minutter (ca. 1 ss vann per ts gelatinpulver).Ved kalde retter lar man gelatinpulveret svelle i en kopp. Sett deretter koppen i varmt vann så gelatinet smelter. Rør så det avkjølte gelatinet i den kalde retten.

Man kan også smelte gelatin i mikrobølgeovn, ca. 30-60 sek. på middels effekt. Tiden varierer avhengig av mikroens effekt, og mengden gelatin som skal smeltes.

Ved varme retter tilsetter man det svellede gelatinet rett i den varme retten og rører om.

Det tar ca. 4 timer før gelatinen stivner helt.

 

 

Ingredienser Dr. Oetker Gelatinpulver

Gelatinpulver av animalsk opprinnelse (svin).

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intoleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Endringer i ingrediensene kan forekomme. Ved allergier/intoleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Næringsinnhold for Dr. Oetker Gelatinpulver

Per 100g pakningsinnhold %*
Energi 1522kJ
358kcal
0.0%
0.0%
Protein 86.00g
0.0%
Karbohydrater 0.50g
0.0%
Sukker 0.50g
0.0%
Salt 0.38g
0.0%

Mer informasjon om produktet

Mengde: 0