
Dekortips: Sommerfuglkake
1 springform
Middels
25 minutter
Sommerfugl i glade farger, slå deg løs med fargerikt strøssel.
Ingredienser
Slik gjør du
Forslag til dekor
melis
Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel
Se produkter
Totalt :
25 minutter
Tilberedelse :
25 minutter
1
Lag en kake i en rund springform. Om kaken skal fylles gjøres dette før den deles i sommerfuglbiter.
2
Når kaken er fylt deles den i 5 biter, se figur 1.
3
Dekk kakebitene med pisket krem eller ønsket frosting og plasser kaken på serveringsfat. Lag en rosa melisglasur og tegn opp og fyll konturene til kropp og vinger.
Dekorskriften bør ligge i lunket vann før bruk slik at den blir mykere å bruke. Marker vingeformene med den gule dekorskriften og pynt med strøssel.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Rullekake med sitron og kesam![]()

40 MinMiddels
Rullekake med sitron og kesam
40 MinMiddels
Rullekake med sitron og kesam
Delfiakake![]()

40 MinMiddels
Delfiakake
40 MinMiddels
Delfiakake
Petal Cake![]()

150 MinMiddels
Petal Cake
150 MinMiddels
Petal Cake
Bløtkake![]()

120 MinMiddels
Bløtkake
120 MinMiddels
Bløtkake
Dekortips: Sjarmerende ugler![]()

40 MinMiddels
Dekortips: Sjarmerende ugler
40 MinMiddels
Dekortips: Sjarmerende ugler
Dinosaurkake![]()

320 MinMiddels
Dinosaurkake
320 MinMiddels
Dinosaurkake
Gulrotkake med pistasjnøtter![]()

100 MinMiddels
Gulrotkake med pistasjnøtter
100 MinMiddels
Gulrotkake med pistasjnøtter
Følg Dr. Oetker på sosiale medier