Skip to main content
Flettet Påskebrød

Flettet Påskebrød

ca. 20 skiver
Middels
Søt gjærbakst med sitron, rosiner og mandler
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Deigen kan lages kvelden før: Tilbered gjærdeigen med kalde ingredienser, men med margarin eller annet mykt fett. Ha deigen i en bolle dekket med plastfolie i kjøleskap over natten. Elt deigen om morgenen og form den til en flette som beskrevet i oppskriften, la den heve og stek.
Oppskriftstips
Påskebrødet kan også lages som rundstykker: del deigen i 16 like store biter og form de til boller. Etter heving, pensle med eggeplommemelk, dryss med mandler og perlesukker og stek i ca. 15 minutter på samme steketemperatur.
Oppskriftstips
Påskebrødet er godt egnet til å fryses.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Følg oss
Følg Dr. Oetker på sosiale medier