
Frisk ostekake med bringebær
Ingredienser
Slik gjør du:
Knus kjeksen i en foodprocessor eller i en pose med en kjevle. Tilsett smeltet smør og klem godt ut i en 25 cm springform, kledd med bakepapir. Settes i kjøleskap.
Legg gelatinplatene i kaldt vann.
Pisk crème fraîche, kremost og melis (om du velger kremfløte i stedet for crème fraîche – ikke pisk massen for fast). Bland inn syltetøy i kremen.
Varm opp sitronsaften og la gelatinen smelte i sitronsaften. Pass på så det ikke koker. La det avkjøles litt, bland litt av kremen i gelatinen før du blander den med resten av kremen. Rør godt sammen og hell over i springformen.
Sett kaken i kjøleskap 1-2 timer. Bruk en skarp kniv og skjær langs kanten før du løsner kaken fra formen.
Pisk kremfløte med litt Cream Fix. Ha kremen i en sprøytepose med rund tipp og sprøyt på små klatter med krem rundt på kaken. Dekorer med sjokoladepynt.
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer

Sjokoladestykker med Mintkrem

Sjokoladekake med juletrær

Festkake med fondant

Juletre laget av sjokoladekake

Fondantkake

Funfetti Halloweenkake
