Flag

Neon Cakepops

12 - 14 stykker
Middels
120 minutter
Cakepops som virkelig lyser opp!
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
185 gmykt smør
185 gsukker
3egg str. M/L
275 ghvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver
2 tssitronsaft
Vaniljesmørkrem
100 gmelis
100 gmykt smør
1 tsvaniljearoma
Dekor
400 ghvit sjokolade
Dr. Oetker Neon Mix
12 - 14lollipop-pinner

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Neon Mix
1

Sett stekeovnen på 140º C varmluft eller 160º C over- og undervarme. Smør en kakeform, ca 11 x 22 cm.

2

Kakedeig

Pisk smør og sukker lett og luftig. Tilsett ett og ett egg om gangen sammen med en spiseskje hvetemel, og pisk det godt sammen. Sikt i resten av hvetemelet og bakepulveret og rør det godt sammen. Rør inn sitronsaften. Hell deigen i kakeformen og stek den i 40-50 minutter, til den er fast.


Ta kaken ut av formen og avkjøl den på en kakerist. Skjær av kantene på den avkjølte kaken og smuldre den opp til smuler.

3

Vaniljesmørkrem

Rør sammen melis, smør og vaniljearoma til en myk masse. Bland i smulene til blandingen får den rette konsistens. (Slik at man kan rule kuler som henger sammen.) Rull 12-14 kuler av blandingen, legg dem på et fat med bakepapir og dekk med plastfolie. La dem stå kjølig i ca. 30 minutter.

4

Pynt

Smelt den hvite sjokoladen over vannbad. Dypp hver pinne ca 2 cm ned i den smeltede sjokoladen og trykk den forsiktig inn i midten på en avkjølt kakekule.


Dypp og dekk hele kakekulen i den smeltede sjokoladen og rull den deretter i neonstrøssel. Sett pinnene i et glass og la dem stivne.