
Neon Cakepops
Se produkter
Sett stekeovnen på 140º C varmluft eller 160º C over- og undervarme. Smør en kakeform, ca 11 x 22 cm.
Pisk smør og sukker lett og luftig. Tilsett ett og ett egg om gangen sammen med en spiseskje hvetemel, og pisk det godt sammen. Sikt i resten av hvetemelet og bakepulveret og rør det godt sammen. Rør inn sitronsaften. Hell deigen i kakeformen og stek den i 40-50 minutter, til den er fast.
Ta kaken ut av formen og avkjøl den på en kakerist. Skjær av kantene på den avkjølte kaken og smuldre den opp til smuler.
Rør sammen melis, smør og vaniljearoma til en myk masse. Bland i smulene til blandingen får den rette konsistens. (Slik at man kan rule kuler som henger sammen.) Rull 12-14 kuler av blandingen, legg dem på et fat med bakepapir og dekk med plastfolie. La dem stå kjølig i ca. 30 minutter.
Smelt den hvite sjokoladen over vannbad. Dypp hver pinne ca 2 cm ned i den smeltede sjokoladen og trykk den forsiktig inn i midten på en avkjølt kakekule.
Dypp og dekk hele kakekulen i den smeltede sjokoladen og rull den deretter i neonstrøssel. Sett pinnene i et glass og la dem stivne.
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer

Delfiakake

Triple Heart Attack Christmas Cheesecake

Valnøttbrownie

Ris à l'amande Cheesecake

Muldvarpkake

Nøtterull med bringebærkrem
