Chocolate Cheesecake Brownies

For en kombinasjon...ostekake og Brownie! Kan det bli bedre?

12 stykker

Middels 20 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Chocolate Cheesecake Brownies

Brownie:

125 g usaltet smør
50 g mørk sjokolade 70%
125 g hvetemel
20 g Dr. Oetker Bakekakao
5 g Dr. Oetker Bakepulver (1 ts)
125 g sukker
100 g lys sjokolade hakket
3 egg str M, pisket

Cheesecake:

150 g philadelphiaost
60 g rømme (4 ss)
15 g sukker (1 tbsp)
7,5 g maismel (1 1/2 ts)

Dekor:

100 g mørk sjokolade 70%

preparation

Tilberedning

1

Brownie

Forvarm stekeovnen til 180°C. Kle en 20x20 cm bakeform med bakepapir.

Smelt smør og sjokolade på veldig svak varme i en kjele, og la det avkjøles i ti minutter. Rør inn de piskede eggene.

2

Sikt mel, kakao og bakepulver i en bolle. Tilsett sukker og hakket sjokolade, og ha det så i smørblandingen. Rør godt.

3

Cheesecake

Bland alle ingrediensene til ostekaken i en stor bolle til det er rørt godt sammen.

4

Har brownierøren i bakeformen og fordel ostekakemassen punktvis over. Dra en bakepinne eller lignende rundt i formen for å lage en litt marmorert effekt. 

Stek kaken i 25-30 minutter inntil den er ferdig stekt. Sentrum av kaken skal være akkurat fast og ikke skjelve. La kaken avkjøles.

5

Når kaken er avkjølt smeltes sjokolade over vannbad. Del brownien i 12 biter og dekorer med den smeltede sjokoladen.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei