
Chocolate Chip Brownies med mascarpone
ca. 18 kakestykker
Enkel
60 minutter
Brownies med en herlig smak av vanilje og mascarpone.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Brownies
200 g
hakket, mørk sjokolade
200 g
smør
3
egg
3 dl
sukker
2 dl
hvetemel
Se produkter
Slik gjør du:
Totalt :
60 minutter
Tilberedelse :
30 minutter
1
Brownies
Forvarm ovnen til 175°C. Kle en 20x30 cm stor kakeform med bakepapir. Smelt sjokolade og smør, avkjøl blandingen i ca. 5 min. Visp egg og sukker luftig, tilsett sjokoladeblandingen. Bland til en jevn deig, og sikt i hvetemel. Rør om.
2
Mascarponetopping
Bland vaniljepasta, sukker og egg sammen med mascarponen.
3
Fordel 3/4 av browniesdeigen i formen. Fordel all mascarponetoppingen over. Ha til slutt resten av browniesdeigen over mascarponen. Hvis man ønsker, kan man lage mønster på kaken med en kniv. Stek kaken i midten av ovnen i ca. 40 min. La kaken avkjøles i romtemperatur, før den legges i kjøleskap frem til servering. Server gjerne med frukt eller bær.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Dansk kjekskake![]()

210 MinEnkel
Dansk kjekskake
210 MinEnkel
Dansk kjekskake
Terte med Ruby sjokolade og bringebær![]()

90 MinEnkel
Terte med Ruby sjokolade og bringebær
90 MinEnkel
Terte med Ruby sjokolade og bringebær
Sjokoladekake uten tilsatt sukker![]()

70 MinEnkel
Sjokoladekake uten tilsatt sukker
70 MinEnkel
Sjokoladekake uten tilsatt sukker
Dekortips: Sjokoladeblomster![]()

30 MinEnkel
Dekortips: Sjokoladeblomster
30 MinEnkel
Dekortips: Sjokoladeblomster
Chocolate Cheesecake Brownies![]()

60 MinEnkel
Chocolate Cheesecake Brownies
60 MinEnkel
Chocolate Cheesecake Brownies
Dansk sommerkake![]()

40 MinEnkel
Dansk sommerkake
40 MinEnkel
Dansk sommerkake
Kokosbollekake![]()

90 MinEnkel
Kokosbollekake
90 MinEnkel
Kokosbollekake
Følg Dr. Oetker på sosiale medier