
Bringebærpai
10 - 12 kakestykker
Enkel
60 minutter
Med fyll av bringebær og marsipan.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Fyll
250 g
marsipan
250 g
sukker
4 - 5
eggehviter
250 g
bringebær (eller andre bær etter ønske)
Se produkter
Slik gjør du:
Tilberedelse :
60 minutter
1
Kakedeig
Skrap ut frøene fra en halv vaniljestang og bland dem i melisen. Bland sammen mel og melis. Del smøret i terninger. Tilsett smør og egg i melblandingen, og jobb deigen raskt sammen. Pakk deigen i plast, og la den hvile en time i kjøleskap.
Sett ovnen på 175 °C.
2
Spar 1/3 av deigen og kjevle/trykk ut resten. Legg den i en smurt form, og fordel bringebærene over paibunnen. Riv marsipanen og bland det med sukker og eggehviter til en jevn og klumpfri masse. Fordel massen over bringebærene og avslutt med å lage et rutenett av resten av deigen.
3
Stek paien i ca. 30-40 minutter til den er gylden. Server den gjerne lunken med vispet krem eller vaniljeis.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Chocolate Cheesecake Brownies![]()

60 MinEnkel
Chocolate Cheesecake Brownies
60 MinEnkel
Chocolate Cheesecake Brownies
Sjokoladekake med friske bær![]()

80 MinEnkel
Sjokoladekake med friske bær
80 MinEnkel
Sjokoladekake med friske bær
Sitronkake med valmuefrø![]()

90 MinEnkel
Sitronkake med valmuefrø
90 MinEnkel
Sitronkake med valmuefrø
Lekker sommerkake med jordbær![]()

60 MinEnkel
Lekker sommerkake med jordbær
60 MinEnkel
Lekker sommerkake med jordbær
Blåbærterte med mandelkrem![]()

80 MinEnkel
Blåbærterte med mandelkrem
80 MinEnkel
Blåbærterte med mandelkrem
Brownie![]()

40 MinEnkel
Brownie
40 MinEnkel
Brownie
Kanelkake med kaffeglasur![]()

40 MinEnkel
Kanelkake med kaffeglasur
40 MinEnkel
Kanelkake med kaffeglasur
Følg Dr. Oetker på sosiale medier