Flag

Christmas-cookies med dekor

40 - 45 stykker
Middels
80 minutter
Christmas-cookies til den søte juletid med en god smak av vanilje. Kun fantasien setter grenser for småkakenes form og dekoreringen av de.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Cookiedeig
325 ghvetemel
0,25 tshjortetaksalt
175 gsukker
250 gsmør
2 tsTaylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
1eggeplomme str M/L
Dekorasjon
melis
vann varmt
Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel

Se produkter

Picture - Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
1

Cookiedeig

Sikt hvetemel og hjortetakksalt i en bolle og tilsett sukker. Smuldre inn smøret, tilsett vaniljeekstrakten og samle deigen med eggeplommen. La deigen hvile i kjøleskap i minst 2 timer.

2

Sett stekeovnen på 180 ºC varmluft.


Kjevle ut deigen til ca. 5 mm tykkelse, og stikk ut cookies med utstikksformer (ø 4-7 cm). Legg de på et stekebrett med bakepapir.


Stek småkakene i 8-10 minutter, til de er gyldne. Steketiden kan variere etter størelsen på utstikksformene. La de avkjøles på en bakerist.

3

Dekorasjon

Rør melis og vann sammen til en jevn glasur. Glaser småkakene og dekorer med dekorskrift og strøssel. La de tørke godt før de legges i kakeboks.