
Engelske ingefærkaker
ca. 40 stykker
Middels
40 minutter
Med masse smak, hjemmebakt gleder.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Ingredienser
200 g
hvetemel
225 g
sukker eller rørsukker
1 ss
knust ingefær
1 ts
kanel
2 ts
revet sitronskall
0,5 ts
knust nellik
0,5 ts
125 g
smør
1
egg
Pynt
100 g
mørk sjokolade
Se produkter
Slik gjør du:
Tilberedelse :
40 minutter
1
Bland hvetemel, sukker og krydder. Smuldre smøret i blandingen, og samle deigen med egget. Trill deigen til små kuler, og legg dem på en stekeplate med bakepapir.
2
Trykk kakene flate med en gaffel, og stek dem midt i ovnen i 8-10 minutter på 200ºC varmluft. La kakene avkjøles på rist. Smelt den mørke sjokoladen, og pynt kakene med den.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Krumkaker med multekrem![]()

90 MinMiddels
Krumkaker med multekrem
90 MinMiddels
Krumkaker med multekrem
Kakemenn med kakao![]()

130 MinMiddels
Kakemenn med kakao
130 MinMiddels
Kakemenn med kakao
Veganske spiralsmåkaker![]()

35 MinMiddels
Veganske spiralsmåkaker
35 MinMiddels
Veganske spiralsmåkaker
Medaljonger med sitron- og pasjonsfruktkrem![]()

100 MinMiddels
Medaljonger med sitron- og pasjonsfruktkrem
100 MinMiddels
Medaljonger med sitron- og pasjonsfruktkrem
Dekortips: Neonpepperkaker![]()

60 MinMiddels
Dekortips: Neonpepperkaker
60 MinMiddels
Dekortips: Neonpepperkaker
Eventyrmakroner![]()

100 MinMiddels
Eventyrmakroner
100 MinMiddels
Eventyrmakroner
Makroner![]()

80 MinMiddels
Makroner
80 MinMiddels
Makroner
Følg Dr. Oetker på sosiale medier