Engelske ingefærkaker
ca. 40 stykker
Middels
Med masse smak, hjemmebakt gleder.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
200 g
hvetemel
225 g
sukker eller rørsukker
1 ss
knust ingefær
1 ts
kanel
2 ts
revet sitronskall
0,5 ts
knust nellik
0,5 ts
125 g
smør
1
egg
Pynt
100 g
mørk sjokolade
Tilberedelse :
40 minutter
1
Bland hvetemel, sukker og krydder. Smuldre smøret i blandingen, og samle deigen med egget. Trill deigen til små kuler, og legg dem på en stekeplate med bakepapir.
2
Trykk kakene flate med en gaffel, og stek dem midt i ovnen i 8-10 minutter på 200ºC varmluft. La kakene avkjøles på rist. Smelt den mørke sjokoladen, og pynt kakene med den.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER