Cupcakes med regnbuesmørkrem

Få et flott utseende på dine cupcakes. Alt du trenger er smørkrem, konditorfarger og sprøyteposer og så kan du enkelt lage en regnbueswirl

ca. 12 stykker

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Cupcakes med regnbuesmørkrem

Vaniljecupcakes:

165 g mykt smør
165 g sukker
2 ts Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
3 egg , str M/L romtempererte
150 g hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver

Regnbuesmørkrem:

1 pose Dr. Oetker Buttercream Base
250 g mykt smør
Dr. Oetker Rosa Konditorfarge
Dr. Oetker Gul Konditorfarge
Dr. Oekter Oransje Konditorfarge
Dr. Oetker Grønn Konditorfarge
Dr. Oetker Blå Konditorfarge

preparation

Tilberedning

Sett stekeovnen på 180 °C over- og undervarme eller 160 °C varmluft. 
Fordel 12 cupcakesformer i et cupcakesbrett av metall.

1

Vaniljecupcakes

Pisk smør og sukker lyst og luftig. Tilsett vaniljeekstrakt, pisk deretter inn ett egg av gangen og pisk godt mellom hvert. (Om deigen begynner å skille seg så tilsett en skje av hvetemelet, og pisk videre.) Vend inn mel og bakepulver og fordel deigen i  de 12 cupcakesformene.

Sett brettet midt i ovnen og stek i ca. 20 minutter. Test med en bakepinne om de er ferdige. La kakene avkjøles på en bakerist.

2

Regnbuesmørkrem

Ha posen med Base for Buttercream i en bolle, tilsett romtemperert smør og pisk med en håndmikser i 4 minutter, til smørkremen er luftig.

Fordel smørkremen likt i 5 boller. Start med å tilsette et par dråper rosa farge i en av skålene, rør rundt og tilsett eventuelt mer til ønsket farge er oppnådd. Farg de andre skålene med gul, oransje, grønn og blå konditorfarge.

3

Dekorering med regnbuesmørkrem

Ha de fargede smørkremene i hver sin sprøytepose.  Legg plastfolie på kjøkkenbenken og sprøyt en stripe av hver farge på plastfolien; start med rosa, så oransje, grønn, gul og til slutt blå. Stripene skal ligge inntil hverandre, men ikke være for tykke.

Rull plastfilmen med de fargede stripene sammen til en rull. Klipp av den ene enden av folien der smørkremen starter. Legg en stjernetipp ø 8 cm i en sprøytepose og ha hele rullen med smørkrem i.

Sprøyt ut en swirl med regnbuesmørkrem på hver av de avkjølte cupcakes. 

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei