Dr. Oetker Base for Buttercream gir deg en enkel og nydelig smørkrem til dine cupcakes og kaker.
Slik gjør du
Ytterligere informasjon
Mer om produktet
Beskrivelse
Smørkrem er perfekt til kaker og sikrer en jevn overflate f.eks. som underlag til marsipan- eller fondantlokk. Smørkrem kan også fungere som topping på cupcakes eller som mellomlag i kaker.
Dr. Oetker Base for Buttercream kan brukes til å lage smørkrem, kremosttopping og glasur med vaniljesmak:
Til smørkrem: Tilsett 200–250 g romtemperert smør og pisk med håndmikser i 4 min. Ha kremen over i en sprøytepose og dekorer 12 store cupcakes eller en stor kake.
Til kremosttopping: Tilsett 150 g kald kremost + 100 g romtemperert smør og pisk med håndmikser i 4 min. Ha kremen over i en sprøytepose og dekorer 12 store cupcakes eller en stor kake.
Til glasur: Tilsett ½ dl kaldt vann og rør til glasuren blir jevn, hell glasuren over kaken - det er nok til en rund kake med en diameter på ca. ø 24 cm.
TIPS: Sett farge på smørkremen med Dr. Oetker Concentrated Colours.
Ingredienser
Ingredienser: sukker, modifisert potetstivelse, SKUMMETMELKPULVER, naturlig aroma. Kan inneholde spor av: GLUTEN.