Flag

Blåbærmuffins uten gluten og laktose

ca. 14 - 16 stykker
Enkel
40 minutter
Denne oppskriften på blåbærmuffins er en sikker vinner!
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Vend blåbærene i litt mel før de tilsettes deigen, så synker de ikke til bunns i muffinsformen.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Muffinsdeig
125 glaktosefritt smør , mykt
250 gsukker
3egg
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 knivsoddsalt
200 grismel
100 gpotetmel
1,5 tsDr. Oetker Bakepulver
1 dllaktosefri melk
200 gblåbær , frosne eller friske

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
1

Tilberedning

Sett ovnen på 175°C varmluft.

2

Visp smør og sukker mykt. Visp inn eggene ett om gangen. Tilsett vaniljesukker og salt. I en annen bolle blandes rismel, potetmel og bakepulver godt sammen. Sikt melet i deigen, og rør det inn sammen med melken. Vend blåbærene forsiktig inn til slutt.

3

Fordel deigen i muffinsformene, og stek muffinsene i 18-23 minutter. Avkjøl muffinsene på en rist.

Oppskriftstips

  • Vend blåbærene i litt mel før de tilsettes deigen, så synker de ikke til bunns i muffinsformen.