Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Danske småkaker

med en smak av vanilje

om 100 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Danske småkaker

Ingredienser:

375 g hvetemel
150 g melis
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
300 g smør
1 egg

Pynt:

litt perlesukker
Dr. Oetker Hakkede Mandler

preparation

Tilberedning

1

Bland hvetemel, melis og vaniljesukker. Smuldre i smør i melblandingen, og bland i egget. Form deigen til en tykk pølse, 3-4 cm i diameter. Rull pølsen i en blanding av perlesukker og mandler, og pakk den inn i plastfolie.

Legg i kjøleskapet, til deigen er skjærefast (minst 2 timer). Skjær rullen i ca. 3 mm tykke skiver, og legg dem på en stekeplate med bakepapir.

2

Stek dem på 200°C i ca. 10 min. midt i ovnen, til de er gyldne. Avkjøl på rist og oppbevar småkakene i en kakeboks.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.