Flag

Peanøttsmør Cookies med sjokoladebiter

15 stykker
Enkel
30 minutter
Glutenfrie peanøttsmør cookies med kun 5 ingredienser, disse er superenkle å lage og veldig smakfulle.
Vi har laget glutenfrie cookies med peanøttsmør og sjokoladebiter som er enkle å lage. Oppskriften inneholder kun fem ingredienser.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Cookiedeig
250 gpeanøttsmør (glatt)
200 gsukker
2egg str. M, pisket
1 tsTaylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract (5 ml)
50 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk

Se produkter

Picture - Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract (5 ml)
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
1

Legg bakepapir på to stekebrett. 

Ha peanøttsmør og sukker i en stor bolle og bland til alt sukkeret er godt rørt inn. Tilsett egg og vaniljeekstrakt og pisk til alt er blandet.

2

Hakk sjokoladebitene litt og bland de inn i peanøttsmørblandingen. Samle deigen til en ball og del den i 15 like store biter. Rull hver bit til en kule og legg de på stekebrettet. La det være litt rom mellom hver. Trykk hver kule litt ned og sett stekebrettene kjølig i 30 minutter.

3

10 minutter før steking forvarmes stekeovnen til 180°C over- og undervarme eller 160°C varmluft. Stek de kalde cookiesene i 15-20 minutter til de er gyllenbrune og fortsatt litt myke, de blir fastere når de avkjøles.

La de avkjøles på stekebrettet i 15 minutter før de legges over på en bakerist for å avkjøles helt.

De er holdbare i en lufttett boks i 3-5 dager.


Tips

Smelt gjerne litt bakesjokolade og risle det over de nybakte cookiesene.