Dekortips: Lag blomster av smørkrem med russer tip

Med farget frosting kan du lage nydelige blomster ved å bruker en såkalt russer tip.

ca. 12 porsjoner

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Dekortips: Lag blomster av smørkrem med russer tip

Basis creamcheese- frosting:

320 g melis
50 g mykt smør
125 g kremost
Dr. Oetker Konditorfarger

preparation

Tilberedning

1

Basis creamcheese- frosting

Bland melis, smør og kremost i en bolle. Pisk med en håndmikser, først ved lav hastighet og deretter ved høy hastighet til kremen er lett og luftig. Er frostingen for tynn kan det tilsettes mer melis.

2

Farge frostingen

Ta av 2/3 av frostingen, som skal brukes til blomstenes ytterste kronblader, og farg med ønsket konditorfarge. Resten av frostingen deles i to porsjoner hvor den ene delen skal brukes til midten av blomstene. Farg med ønsket konditorfarge. Den andre delen er til bladene og farges grønn.

3

Fordeling av frostingen

Legg et stykke clingfilm/ plastfolie på bordet. Fordel frostingen til de ytterste kronbladene i en stripe på plasten. Fordel så frostingen som er til det midterste på blomstene i en tynn stripe på midten.

4

Rull plastfilmen sammen til en rull.

5

Snurr endene på rullen så den blir tett og klipp av den ene enden.

6

Gjør klar en sprøytepose med en russer tip og legg rullen i posen med åpningen ned.

7

Sprøyt ut blomster av frostingen.

8

Blader

Fyll den grønne frostingen i en sprøytepose med en tip for å lage blader, og fordel blader rundt blomstene.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei