Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Dekortips: Lag blomster av smørkrem med russer tip

Med farget frosting kan du lage nydelige blomster ved å bruker en såkalt russer tip.

om 12 porsjoner

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Dekortips: Lag blomster av smørkrem med russer tip

Basis creamcheese- frosting:

320 g melis
50 g mykt smør
125 g kremost
Dr. Oetker Konditorfarger

preparation

Tilberedning

1

Basis creamcheese- frosting

Bland melis, smør og kremost i en bolle. Pisk med en håndmikser, først ved lav hastighet og deretter ved høy hastighet til kremen er lett og luftig. Er frostingen for tynn kan det tilsettes mer melis.

2

Farge frostingen

Ta av 2/3 av frostingen, som skal brukes til blomstenes ytterste kronblader, og farg med ønsket konditorfarge. Resten av frostingen deles i to porsjoner hvor den ene delen skal brukes til midten av blomstene. Farg med ønsket konditorfarge. Den andre delen er til bladene og farges grønn.

3

Fordeling av frostingen

Legg et stykke clingfilm/ plastfolie på bordet. Fordel frostingen til de ytterste kronbladene i en stripe på plasten. Fordel så frostingen som er til det midterste på blomstene i en tynn stripe på midten.

4

Rull plastfilmen sammen til en rull.

5

Snurr endene på rullen så den blir tett og klipp av den ene enden.

6

Gjør klar en sprøytepose med en russer tip og legg rullen i posen med åpningen ned.

7

Sprøyt ut blomster av frostingen.

8

Blader

Fyll den grønne frostingen i en sprøytepose med en tip for å lage blader, og fordel blader rundt blomstene.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.