Veganske muffins
12 stykker
Enkel
20 minutter
Muffins uten egg og melk som smaker godt.
Ingredienser
Slik gjør du
Muffinsdeig
260 g
hvetemel
35 g
maismel
200 g
sukker
1,25 dl
nøytral olje , vegetabilsk
2,5 dl
soyamelk (usøtet)
Til dekorasjon
100 g
melis
2 ss
vann
Totalt :
20 minutter
Tilberedelse :
20 minutter
1
Muffins
Forvarm ovnen til 180 °C (160 °C varmluft). Legg 12 muffinsformer i et muffinsbrett.
Sikt mel og bakepulver i en bolle og tilsett resten av ingrediensene. Rør til det er godt blandet.
2
Fordel røren i muffinsformene. Muffinsene stekes i ca. 30 minutter eller til de er gyldne, og det ikke fester seg noe kakedeig på bakepinnen. La muffinsene hvile i brettet i fem minutter før de plasseres på en rist til avkjøling.
3
Dekorasjon
Bland melis og vann godt. Glasuren bør være ganske tyktflytende. Ta glasuren i en sprøytepose og fordel på muffinsene. Dekorer med Cupcake Daisies.
For mer smak i glasuren kan vann byttes ut med sitronsaft. Ønskes det farge på glasuren tilsettes litt konditorfarge.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER