Flag

Veganske muffins

12 stykker
Enkel
20 minutter
Muffins uten egg og melk som smaker godt.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Muffinsdeig
260 ghvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver
35 gmaismel
200 gsukker
1,25 dlnøytral olje , vegetabilsk
2,5 dlsoyamelk (usøtet)
Til dekorasjon
100 gmelis
2 ssvann

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
1

Muffins

Forvarm ovnen til 180 °C (160 °C varmluft). Legg 12 muffinsformer i et muffinsbrett.


Sikt mel og bakepulver i en bolle og tilsett resten av ingrediensene. Rør til det er godt blandet.

2

Fordel røren i muffinsformene. Muffinsene stekes i ca. 30 minutter eller til de er gyldne, og det ikke fester seg noe kakedeig på bakepinnen. La muffinsene hvile i brettet i fem minutter før de plasseres på en rist til avkjøling.

3

Dekorasjon

Bland melis og vann godt. Glasuren bør være ganske tyktflytende. Ta glasuren i en sprøytepose og fordel på muffinsene. Dekorer med Cupcake Daisies.


For mer smak i glasuren kan vann byttes ut med sitronsaft. Ønskes det farge på glasuren tilsettes litt konditorfarge.