Flag

Mini-Mumier på pinne

ca. 24 stykker
Enkel
80 minutter
Disse mumie minicupcakes er perfekte til Halloween. De blir ekstra skumle når de dekoreres med sitronglasur og sukkerøyne. Lag de gjerne sammen med barna.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakerøre
150 ghvetemel
2 tsDr. Oetker Bakepulver
75 gsukker
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
100 gmykt smør
2egg str. M/L
3 ssmelk
Glasur og dekorasjon
3eggehviter
2 tssitronsaft
330 gmelis
2 pakkerDr. Oetker Sugar Eyes

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes
1

Sett stekeovnen på 160 °C varmluft eller 180 °C over- og undervarme.
Fordel 24 minicupcakesformer utover et stekebrett

2

Kakerøre

Bland mel og bakepulver i en bolle. Tilsett resten av ingrediensene og pisk blandingen sammen med en håndmikser. Pisk først på laveste hastighet, og så på høyeste hastighet i cirka 2 minutter til røren er jevn. Fordel røren i minicupcakesformer.

Stek kakene midt i ovnen i ca. 20 minutter, og la de avkjøles på en bakerist.

3

Glasur og dekorasjon

Pisk eggehviter og sitronsaft med en håndmikser og pisk så inn melis. Overtrekk de avkjølte cupcakes med glasuren. Ha resten av glasuren i en sprøytepose eller frysepose. Klipp av et lite hjørne og tegn på linjer av glasur. Fest sukkerøynene raskt på glasuren før den stivner.

Dypp spissen av et grillspyd i glasur og stikk den inn i siden av cupcaken. La cupcaken stå på bordet inntil pinnen sitter fast inne i cupcaken. Ved servering stilles pinnene i vaser eller lignende.