Engelsk Tiffin

En klassisk engelsk oppskrift som er rask og enkel å lage, uten steking. Tilsett gjerne nøtter eller tørket frukt.

12 kakestykker

Middels 20 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Engelsk Tiffin

Bunn:

125 g smør usaltet
60 ml lys sirup (4 ss)
25 g Dr. Oetker Bakekakao
100 g sjokolade
250 g rug- eller grahamskjeks (Digestive)
100 g rosiner eller annen tørket frukt

Topping:

200 g sjokolade

preparation

Tilberedning

1

Bunn

Kle en bakeform ca 20x20 cm med bakepapir. 

Ha smør, lys sirup og bakekakao i en liten kjele over svak varme, og rør til alt har smeltet.

2

Del sjokoladen opp i små biter og sett den tilside. Det samme gjøres med kjeksen.

Ta kjelen av varmen når sirupblandingen har smeltet . Ha i sjokoladen og rør rundt til sjokoladen også har smeltet. Om ikke alt skulle smelte, sett kjelen på platen igjen på veldig svak varme så sjokoladen smelter.

Tilsett kjeksbitene og rosinene i sjokoladeblandingen og rør rundt til alt er dekket.

Ha blandingen i kakeformen og bruk en spatula eller stekespade til å fordele massen og jevne ut toppen.

3

Topping

Del sjokoladen opp i biter og smelt den over vannbad.

Hell sjokoladen over i bakeformen og fordel den jevnt utover kaken. La kaken sette seg i kjøleskap et par timer før servering og del den opp i serveringsstykker.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei