Flag

Chocolate Cheesecake Brownies

12 stykker
Enkel
60 minutter
For en kombinasjon...ostekake og Brownie! Kan det bli bedre?
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Brownie
125 gusaltet smør
50 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
125 ghvetemel
20 gDr. Oetker Bakekakao
5 gDr. Oetker Bakepulver (1 ts)
125 gsukker
100 gDr. Oetker Bakesjokolade Melk
3egg str M, pisket
Cheesecake
150 gphiladelphiaost
60 grømme (4 ss)
15 gsukker (1 ss)
7,5 gmaismel (1 1/2 ts)
Dekor
100 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Bakepulver (1 ts)
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Melk
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
1

Brownie

Forvarm stekeovnen til 180°C. Kle en 20x20 cm bakeform med bakepapir.

Smelt smør og sjokolade på veldig svak varme i en kjele, og la det avkjøles i ti minutter. Rør inn de piskede eggene.

2

Sikt mel, kakao og bakepulver i en bolle. Tilsett sukker og sjokoladeknapper, og ha det så i smørblandingen. Rør godt.

3

Cheesecake

Bland alle ingrediensene til ostekaken i en stor bolle til det er rørt godt sammen.

4

Har brownierøren i bakeformen og fordel ostekakemassen punktvis over. Dra en bakepinne eller lignende rundt i formen for å lage en litt marmorert effekt. 

Stek kaken i 25-30 minutter inntil den er ferdig stekt. Sentrum av kaken skal være akkurat fast og ikke skjelve. La kaken avkjøles.

5

Når kaken er avkjølt smeltes sjokolade over vannbad. Del brownien i 12 biter og dekorer med den smeltede sjokoladen.