Julemuffins

Myke muffins pyntet med flotte julemotiver.

12 - 15 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Julemuffins

Muffinsdeig:

150 g mykt smør
175 g sukker
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2 egg
225 g hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 dl melk
Dr. Oetker Muffinsformer Kulør

Glasur og pynt:

200 g melis
vann
Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Lovemix Strøssel eller annen Dr. Oetker strøssel

preparation

Tilberedning

1

Muffinsdeig

Sett ovnen på 175 grader varmluft.

Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen i en bolle. Visp i eggene, ett om gangen. Dersom røren skiller seg, tilsettes litt av melet. Rør i siktet hvetemel og bakepulver i deigen. Tilsett melk. Fordel deigen i muffinsformene.

Stek muffinsene i 20-25 minutter. Avkjøl kakene på rist.

2

Glasur og pynt

Bland melis og vann til en tykk glasur. Bre over muffinsene. Dekorer deretter med dekorskrift og strøssel. Tegn for eksempel et juletre med den grønne skriften, og heng pynten (ulikt strøssel) på. Stjernen i toppen kan lages med gul dekorskrift.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei