
Marihønemuffins
Se produkter
Vei opp alt det tørre i en bolle, og visp sammen det våte i en annen bolle. Bruk en håndvisp og bland sammen det våte med det tørre til røren er fri for klumper.
Fordel i muffinsformer plassert i et metallbrett. Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter og avkjøles på rist.
Over- og undervarme: 200 °C
Kok opp fløten i en kjele, ta den av varmen og tilsett sjokoladen. La sjokoladen smelte en liten stund før alt røres sammen til en jevn masse. Ha ganachen over i en bolle og avkjøl.
Skyll jordbærene og del de i to.
Pisk ganachen kort med en håndmikser og fordel den så på muffinsene. Dytt to halve jordbær inn i ganachen som marihønevinger. Lag prikker og munn med pynteglasur med sjokoladesmak. Like før servering festes også øynene med pynteglasuren.
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer

Cupcakes med regnbuesmørkrem

Sjokoladeelskerens cupcakes

Muntre mandelmuffins med jordbær

Prinsessecupcakes

Mangomuffins

Mini-Mumier på pinne
