Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

kokosmakroner med sjokolade

12 - 15 stykker

Middels 45 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften kokosmakroner med sjokolade

Kokosmakroner:

4 eggehviter
2 dl sukker
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
om 250 g kokosmasse

Sjokoladen:

om 75 g sjokolade
10 g Delfiafett (valgfritt)

preparation

Tilberedning

1

Kokosmakroner

Bruk en tykkbunnet kjele (om du har). Ha alle ingrediensen i kjelen og rør godt over sterk varme. Når massen er «blank» og har fått en seig konsistens dras den av platen. 


Fordel små topper utover på en bakeplate med bakepapir. 


Stekes på 190 grader til de er gylne, ca 10-12 minutter (avhenger av størrelse).

2

Sjokoladen

Smelt sjokoladen over vannbad, tilsett litt delfiafett for å tynne ut sjokoladen. Dypp bunnene av kokosmakronene i sjokoladen og plasser de på et brett med plast. Sett i kjøleskap for å stivne.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.