kokosmakroner med sjokolade

En klassiker til jul som smaker ekstra godt med sjokolade.

12 - 15 stykker

Middels 45 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften kokosmakroner med sjokolade

Kokosmakroner:

4 eggehviter
2 dl sukker
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
ca. 250 g kokosmasse

Sjokoladen:

ca. 75 g Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
10 g Delfiafett (valgfritt)

preparation

Tilberedning

1

Kokosmakroner

Bruk en tykkbunnet kjele (om du har). Ha alle ingrediensen i kjelen og rør godt over sterk varme. Når massen er «blank» og har fått en seig konsistens dras den av platen. 

Fordel små topper utover på en bakeplate med bakepapir. 

Stekes på 190 grader til de er gylne, ca 10-12 minutter (avhenger av størrelse).

2

Sjokoladen

Smelt sjokoladen over vannbad, tilsett litt delfiafett for å tynne ut sjokoladen. Dypp bunnene av kokosmakronene i sjokoladen og plasser de på et brett med plast. Sett i kjøleskap for å stivne.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei