Flag

Serinakaker

1 porsjon
Enkel
40 minutter
Juleklassikeren med perlesukker og hakkede mandler.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Deig
200 gsmør , event. margarin
140 gsukker
260 ghvetemel
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2eggeplommer
0,25 tshjortetaksalt
Dekor
littperlesukker
Dr. Oetker Hakkede Mandler

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler

Tilberedning

Smuldre sammen mykt smør/ margarin og sukker.  

Rør ut hornsalt i eggeplommene. 

Bland inn hvetemel, vaniljesukker og egg. Kna sammen så du får en deig. Pakk deigen inn i plast og legg den i kjøleskap en time (eller til dagen etter).

Ta frem deigen og rull en pølse. Del opp i små biter, rull til kuler og legg på plate. Klem ned med en gaffel. Dryss på en blanding av perlesukker og hakkete mandler. 

Stek på 200 grader til de er gylne i ca. 10 minutter. Oppbevares i en tett boks.