
Serinakaker
1 porsjon
Enkel
40 minutter
Juleklassikeren med perlesukker og hakkede mandler.
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Deig
200 g
smør , event. margarin
140 g
sukker
260 g
hvetemel
2
eggeplommer
0,25 ts
hjortetaksalt
Slik gjør du:
Tilberedelse :
40 minutter
Tilberedning
Smuldre sammen mykt smør/ margarin og sukker.
Rør ut hornsalt i eggeplommene.
Bland inn hvetemel, vaniljesukker og egg. Kna sammen så du får en deig. Pakk deigen inn i plast og legg den i kjøleskap en time (eller til dagen etter).
Ta frem deigen og rull en pølse. Del opp i små biter, rull til kuler og legg på plate. Klem ned med en gaffel. Dryss på en blanding av perlesukker og hakkete mandler.
Stek på 200 grader til de er gylne i ca. 10 minutter. Oppbevares i en tett boks.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Saftige kokostopper![]()

20 MinEnkel
Saftige kokostopper
20 MinEnkel
Saftige kokostopper
Småkaker som julegensere![]()

45 MinEnkel
Småkaker som julegensere
45 MinEnkel
Småkaker som julegensere
Vaniljeringer![]()

40 MinEnkel
Vaniljeringer
40 MinEnkel
Vaniljeringer
Klassiske sjakkruter![]()

45 MinEnkel
Klassiske sjakkruter
45 MinEnkel
Klassiske sjakkruter
Ruby sjokolade cookies![]()

75 MinEnkel
Ruby sjokolade cookies
75 MinEnkel
Ruby sjokolade cookies
Sjokoladecookies![]()

40 MinEnkel
Sjokoladecookies
40 MinEnkel
Sjokoladecookies
Regnbuekjeks![]()

60 MinEnkel
Regnbuekjeks
60 MinEnkel
Regnbuekjeks
Følg Dr. Oetker på sosiale medier