Biscotti med cocktailbær
35 - 40 stykker
Enkel
Ett nydelige bakverk til kaffen
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
100 g
2 ts
revet sitronskall
100 g
mykt smør
150 g
sukker
1 ts
175 g
hvetemel
1
egg
Tilberedelse :
30 minutter
1
Smør, sukker og vaniljesukker røres mykt. Tilsett egget. Mandler og cocktailbær grovhakkes, og vendes i med sitronskall. Natron blandes i melet, og arbeides inn med resten av blandingen.
2
Del deigen i 4, og rull pølser som legges på stekebrett. Trykk pølsene lett flate. Stek dem midt i ovnen i 12-15 min. ved 200˚C og avkjøl litt. Skjær dem deretter i skrå lengder, og sett platen inn i ovnen igjen. La kakene tørke ved 50˚C til de er sprø.
Kakene avkjøles på rist, og oppbevares i en kakeboks med tett lokk.
Oppskriftstips
Smelt mørk sjokolade, og ringle over biscotti'ene når de er avkjølt. Eventuelt kan man også dyppe den ene enden av biscotti'en i sjokoladen.
Tips
Tips: Smelt mørk sjokolade, og ringle over biscotti'ene når de er avkjølt. Eventuelt kan man også dyppe den ene enden av biscotti'en i sjokoladen.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER