Konfektbiter

Petit four , bruk fantasien og lag lekker dekor på hver bit.

25 - 30 stykker

Enkel 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Konfektbiter

Konfektbiter:

300 g mykt smør
500 g sukker
4 egg
7 dl kefir
500 g hvetemel
2 dl Dr. Oetker Bakekakao
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts Dr. Oetker Natron

Dekor:

Dr. Oetker Choco Fondant
Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Black & Gold
Dr. Oetker Writing Gel Gold og Silver

preparation

Tilberedning

1

Konfektbiter

Smør og sukker røres godt sammen i en stor bolle. Pisk godt inn ett egg av gangen, og bland deretter kefiren inn. Sikt inn det tørre, og bland sammen til en jevn røre. Hell i en stor langpanne kledd med bakepapir, og stek midt i ovnen ved 170°C i 45 minutter. Avkjøl i pannen. Løft deretter ut kaken over på en skjærefjøl eller lignende

2

Dekor

Klem ut et tynt lag med fondant i en isbitform. Du må fylle rundt hele formen. Du kan også legge strøssel i bunnen og presse fondanten over. Legg en tilpasset bit av kaken i formen, og press lett. Legg isbitformen i fryseren i ca 15 - 20 minutter før du presser kakene ut. Dekorer i ulike mønstre med dekor. Plasser de ferdig dekorerte konfektbitene i en gaveeske - og gi bort til en som du vet vil sette pris på en hjemmelaget godbit! Vær oppmerksom på at Writing Gel ikke tørker, så legg konfektbitene ved siden av hverandre så dekoren ikke blir ødelagt.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei