Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Konfektbiter

Petit four

25 - 30 stykker

Enkel 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Konfektbiter

Konfektbiter:

300 g mykt smør
500 g sukker
4 egg
7 dl kefir
500 g hvetemel
2 dl Dr. Oetker Bakekakao
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
2 ts Dr. Oetker Natron

Dekor:

Dr. Oetker Choco Fondant
Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Black & Gold
Dr. Oetker Writing Gel Gold og Silver

preparation

Tilberedning

1

Konfektbiter

Smør og sukker røres godt sammen i en stor bolle. Pisk godt inn ett egg av gangen, og bland deretter kefiren inn. Sikt inn det tørre, og bland sammen til en jevn røre. Hell i en stor langpanne kledd med bakepapir, og stek midt i ovnen ved 170°C i 45 minutter. Avkjøl i pannen. Løft deretter ut kaken over på en skjærefjøl eller lignende

2

Dekor

Klem ut et tynt lag med fondant i en isbitform. Du må fylle rundt hele formen. Du kan også legge strøssel i bunnen og presse fondanten over. Legg en tilpasset bit av kaken i formen, og press lett. Legg isbitformen i fryseren i ca 15 - 20 minutter før du presser kakene ut. Dekorer i ulike mønstre med dekor. Plasser de ferdig dekorerte konfektbitene i en gaveeske - og gi bort til en som du vet vil sette pris på en hjemmelaget godbit! Vær oppmerksom på at Writing Gel ikke tørker, så legg konfektbitene ved siden av hverandre så dekoren ikke blir ødelagt.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.