Lekker sommerkake med jordbær

Mandelmarengsbunn med krem og jordbær.

12 - 16 stykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Lekker sommerkake med jordbær

Mandelmarengsbunn:

3 eggehviter str. M/L
150 g melis
2 pakker Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 gram)
50 g mandelmel
revet sitronskall fra en usprøytet sitron

Pynt:

5 dl fløte
400 g jordbær
mynteblad

preparation

Tilberedning

1

Sett stekovnen på 180 °C over- og undervarme. Legg bakepapir på en stekeplate og smør ringen fra en springform.

2

Mandelmarengsbunn

Pisk eggehvitene stive. Tilsett melis og pisk i ca. ett minutt til konsistensen er som marengs. Vend hakkede mandler, mandelmel og revet sitronskall i marengsen.

Plasser den smurte springformringen på bakepapiret og fordel marengsen i ringen. Stekes midt i ovnen i 35- 40 minutter og avkjøles på en bakerist.

3

Pynt

Pisk kremfløten og del jordbærene i to. Fordel kremen og jordbærene på den avkjølte bunnen. Pynt med mynteblader.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei