Minimuffins med marsipangodteri

Søte muffins med morsom dekor.

ca. 24 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Minimuffins med marsipangodteri

Muffinsdeig:

200 g hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
100 g sukker
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
125 g mykt smør
3 egg
2 ss melk
100 g hakket sjokolade

Pynt:

400 g marsipan
Dr. Oetker Konditorfarger

preparation

Tilberedning

1

Forberedelser

Forvarm stekeovnen.

Over-/undervarme 180 °C

Varmluft 160 °C

2

Muffinsdeig

Bland mel og bakepulver, tilsett resten av ingrediensene, og rør med en mikser først på lav hastighet, deretter 2 minutter på høy hastighet til deigen er jevn. Rør til slutt inn hakket sjokolade. Fyll deigen i muffinsformene, og stek midt i ovnen i ca. 15 min.

3

Pynt

Del marsipanen i to like store deler. Farg den ene delen rød, og den andre grønn med konditorfarge. Bruk kakeutstikkere eller pepperkakeformer til å lage morsomme figurer som legges oppå muffinsene.

"Marsipankjærligheter" lages ved å kjevle ut et kvadrat (12x12cm) av hver farge. Legg kvadratene oppå hverandre, og rull sammen. Bruk en skarp kniv uten riller til å skjære marsipanen i 24 skiver. Bruk tannpirkere som pinner, og monter på muffinsene.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei