Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Pepperkaker

1 porsjon

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Pepperkaker

Deig:

250 g sukker
190 g smør , evnt. margarin
190 g sirup
2 egg
500 g hvetemel
4 g Dr. Oetker Bakepulver
4 g ingefær
7 g kanel
4 g nellik
3 g kardemomme
1 knivsegg pepper

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Sukker, sirup og margarin/smør varmes til en flytende masse (sukkeret skal smelte) som så helles over i en bakemaskin. 

Bland krydderet sammen med det tørre og ha i bakemaskinen. Tilsett egg.

Elt sammen til en deig.

Deigen settes kjølig til dagen etter. 

Stek på 180 grader i 10 minutter (ca.) 

Over-/undervarme 180 °C