Pikekyss

Dekorativ marengs i fine farger.

ca. 40 - 50 stykker

Middels 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Pikekyss

Ingredienser:

3 eggehviter
2,5 dl sukker
Dr. Oetker Konditorfarger

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Visp eggehvitene i en stålbolle til de er luftige og stive. Det skal være mulig å vende bollen uten at hvitene løsner. Tilsett sukkeret litt og litt. Visp til marengsen blir seig.

2

Tilsett konditorfage og vend den inn med en slikkepott. Rør til marengsen har jevn farge. Ønskes det flere farger fordeles marengsen i flere boller før fargene tilsettes.

3

Bruk en teskje til å fordele marengsen på stekebrett dekket med bakepapir. Stekes i 1 time og 30 minutter på 100 °C. Oppbevares i en lufttett boks.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei