Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Porsjonskaker med jordbær og krem

om 15 porsjoner

Enkel 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Porsjonskaker med jordbær og krem

Kakebunn:

3 egg
75 g sukker
60 g hvetemel
15 g Dr. Oetker Bakekakao
1 ts Dr. Oetker Bakepulver

Krem:

3 dl fløte
2 ss sukker
1 - 2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 pakke Dr. Oetker Cream Fix

Dekor:

om 500 g jordbær
pistasjnøtter , finhakket

preparation

Tilberedning

1

Kakebunn

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.

Sikt mel, kakao og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggemassen. 

Stryk ut kakerøren på en bakeplate kledd med bakepapir. Pass på å få jevn tykkelse.

Stek på temperatur 220 grader, steketid: ca. 5-10 minutter.

Bruk en utstikker (ca 7 cm i diameter) og stikk ut små bunner. 

2

Krem og montering

Pisk kremen halvstiv med sukker og vaniljesukker. Tilsett Cream fix, pisk videre til kremen er passe stiv. 

Ha kremen i en sprøytepose. Bruk gjerne en glatt tyll (sprøytetut) i posen. 

Legg jordbær midt på bunnen. Sprøyt på en kant av krem. Dryss på finhakket pistasjnøtter. 

Oppbevares kjølig frem til kakene skal spises. 

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.