Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.
Sikt mel, kakao og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggemassen.
Stryk ut kakerøren på en bakeplate kledd med bakepapir. Pass på å få jevn tykkelse.
Stek på temperatur 220 grader, steketid: ca. 5-10 minutter.
Bruk en utstikker (ca 7 cm i diameter) og stikk ut små bunner.
Pisk kremen halvstiv med sukker og vaniljesukker. Tilsett Cream fix, pisk videre til kremen er passe stiv.
Ha kremen i en sprøytepose. Bruk gjerne en glatt tyll (sprøytetut) i posen.
Legg jordbær midt på bunnen. Sprøyt på en kant av krem. Dryss på finhakket pistasjnøtter.
Oppbevares kjølig frem til kakene skal spises.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker
Kaker
Kaker
Kaker
Kaker
Tilberedelse :60 minutterMiddelsca. 15 porsjoner