
Sjokoladerullekake med vaniljesmørkrem
20 porsjoner
Middels
40 minutter
Rullekake er alltid hyggelig å servere, ca. 16 porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Ingredienser
Kakedeig
3
egg
1,5 dl
sukker
5 ss
potetmel
1 ss
hvetemel
2 ss
Kakefyll
150 g
mykt smør
1 dl
melis
2
eggeplommer
1 ss
kaffe (må være kald)
Slik gjør du:
Tilberedelse :
40 minutter
1
Tilberedning
Visp egg og sukker luftig. Bland sammen alle de andre ingrediensene, og rør inn i eggeblandingen.
2
Dekk en langpanne med bakepapir og fordel kakerøren utover. Stek kaken midt i ovnen på 200°C i ca. syv minutter.
3
Vend kaken over på et sukret bakepapir, og la den avkjøles under et kjøkkenhåndkle.
4
Bland sammen alle ingrediensene til fyllet, og rør det sammen til en glatt krem. Fordel kremen utover den avkjølte kaken. Rull sammen som en rullekake fra langsiden, og skjær i 1-2 cm tykke skiver.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER
Flere smakfulle ideer
Fargerike cakepops![]()

40 MinMiddels
Fargerike cakepops
40 MinMiddels
Fargerike cakepops
Klassisk sjokoladekake med kakao![]()

80 MinMiddels
Klassisk sjokoladekake med kakao
80 MinMiddels
Klassisk sjokoladekake med kakao
Valnøttbrownie![]()

60 MinMiddels
Valnøttbrownie
60 MinMiddels
Valnøttbrownie
Hvit sommerdrøm![]()

100 MinMiddels
Hvit sommerdrøm
100 MinMiddels
Hvit sommerdrøm
Sjokolademoussekake med browniebunn![]()

180 MinMiddels
Sjokolademoussekake med browniebunn
180 MinMiddels
Sjokolademoussekake med browniebunn
Sjokoladestykker med Mintkrem![]()

60 MinMiddels
Sjokoladestykker med Mintkrem
60 MinMiddels
Sjokoladestykker med Mintkrem
Sukkerbrød, grunnoppskrift![]()

60 MinMiddels
Sukkerbrød, grunnoppskrift
60 MinMiddels
Sukkerbrød, grunnoppskrift
Følg Dr. Oetker på sosiale medier