Flag

Sjokoladerullekake med vaniljesmørkrem

20 porsjoner
Middels
40 minutter
Rullekake er alltid hyggelig å servere, ca. 16 porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
3egg
1,5 dlsukker
5 sspotetmel
1 sshvetemel
2 ssDr. Oetker Bakekakao
1 tsDr. Oetker Bakepulver
Kakefyll
150 gmykt smør
1 dlmelis
2eggeplommer
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 sskaffe (må være kald)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Tilberedning

Visp egg og sukker luftig. Bland sammen alle de andre ingrediensene, og rør inn i eggeblandingen.

2

Dekk en langpanne med bakepapir og fordel kakerøren utover. Stek kaken midt i ovnen på 200°C i ca. syv minutter.

3

Vend kaken over på et sukret bakepapir, og la den avkjøles under et kjøkkenhåndkle.

4

Bland sammen alle ingrediensene til fyllet, og rør det sammen til en glatt krem. Fordel kremen utover den avkjølte kaken. Rull sammen som en rullekake fra langsiden, og skjær i 1-2 cm tykke skiver.